M
MáriaKerepesi
segítséget kérek
Dell Inspiron 153567 l
laptopom van
Windows specifications
EDITION Windows 10 Pro
Version 2004
Installed on 12/7/2019
OS build 19037.1
2 számomra nagy gond van a rendszerrel.!!
1.) Nem mindig tudok írni a 4 windowsos böngészőbe. Nem tudom kitölteni pl. a banki belépési adatokat, nem tudok más; pl. TELEKOM v. PCWORLD , vagy más oldalakon ügyet intézni. A virtuális billentyűzettel sem megy
A hardwerrel nem lehet gond, hiszen minden alkalmazásba használom.
2.) Évek óta használom a Narrátort, szükségem van rá. Az előző frissítés óta /1933.1/ látom, hogy olvass, de nem hallom. Ez sem lehet hardwerhiba, mivel a lejátszókban van hang, és van a bőngészőben is , ha olvastatok.
Rengeteg helyen kerestem már erre megoldást, de sajnos egyik sem jó:
Mit tehetek? fogadjam meg az egyik microsoftos szakember telefonos tanácsát, és töröljem a windowst a gépről???
Vagy ???????
A segítséget előre is köszönöm
Continue reading...
Dell Inspiron 153567 l
laptopom van
Windows specifications
EDITION Windows 10 Pro
Version 2004
Installed on 12/7/2019
OS build 19037.1
2 számomra nagy gond van a rendszerrel.!!
1.) Nem mindig tudok írni a 4 windowsos böngészőbe. Nem tudom kitölteni pl. a banki belépési adatokat, nem tudok más; pl. TELEKOM v. PCWORLD , vagy más oldalakon ügyet intézni. A virtuális billentyűzettel sem megy
A hardwerrel nem lehet gond, hiszen minden alkalmazásba használom.
2.) Évek óta használom a Narrátort, szükségem van rá. Az előző frissítés óta /1933.1/ látom, hogy olvass, de nem hallom. Ez sem lehet hardwerhiba, mivel a lejátszókban van hang, és van a bőngészőben is , ha olvastatok.
Rengeteg helyen kerestem már erre megoldást, de sajnos egyik sem jó:
Mit tehetek? fogadjam meg az egyik microsoftos szakember telefonos tanácsát, és töröljem a windowst a gépről???
Vagy ???????
A segítséget előre is köszönöm
Continue reading...