Windows 10 Frissítés után

• Thread starter Thread starter LászlóGyuricza
  • Start date Start date
L

LászlóGyuricza

A frissítés után történtek:

1. Egy telepített vírusirtó programot, egyszerűen működésképtelenné tett, az újraindítás során, a programjaim nagy részét, nem indítja együtt a rendszerrel, azóta sem, pedig a feladatkezelőben, az indítás ablakban ott vannak.

2. A vírusirtó újratelepítése után, a szolgáltatásokat volt nem hajlandó elindítani, a tűzfalat sem! Nem tudom működtetni ezt a vírusirtó és tűzfal programot, pedig a cégem annak használatát követeli meg tőlem!!!

3. A Defender, amit vírusnak érzékelt (pl. Vírusirtó) és berakott a karanténba, a visszaállítás után, ha hajlandó volt visszaállítani, mert van amit nem, továbbra is blokkolta és blokkolja magát a programot is, bár ezt nem írja ki üzenetben.

4. A Chromot újra kellett telepíteni

5. A VPN programot vírusnak érzékelte, a karanténból visszaállítottam. azóta blokkolja, nem enged kapcsolódni, ismeretlen hibát jelzik ki,

6. Hiába állítottam vissza az előző verziót, a fennt leírtakon nem változtatott semmit, és reggelre újra frissített

Felháborító, hogy egy program felülbírál minden beállítást, döntést, nem szolgáltat, hanem ránk kényszeríti egyes embereket akaratát erőszakkal, úgy működik mint egy kémprogram, a háttérben kommunikál a hátunk mögött, a tudtunk nélkül, visszaállítja a beállításokat újra és újra.

Nagyon dühös vagyok, gyűlölöm ezt a rendszert mert ez nem szolgáltatás, hanem terror, egyed uralmi törekvések a piacon, újra.

Continue reading...