Windows 8 SES GELMİYOR

• Thread starter Thread starter ÇağlarYavuz
  • Start date Start date
Ç

ÇağlarYavuz

Bu mesajı önceden de attım ama pek iyi cevap alamadım cevap atan kişinin adı Cem adlı bir çalışan her neyse ben kişisel bilgisayarımda

ses sistemini kullanamıyorum ve bundan çok şikayetçiyim! Çünkü ses gelmiyor hiç bir şey duyamıyorum ses sistemlerimi görmüyor

ben böğle bir şekilde kullanmaktan çok sinirim bozuluyor koskoca Microsoft bu tür minik saçma hatalar yaparak kullanıcıların çok

kızdırıyor bu tür olayların hemen engellenmesini istiyorum ve ne yapmam gerektiğini hemen öğrenmek istiyorum ve böyle olmuyorsa 8.1 veya 10 a çıkmak istiyorum bilgisayarımın hemen düzelmesi ve rahatça kullanabilmemi talep ediyorum! Şöyle yazmış:

Yaşadığınız sorun ile ilgili olarak, bilgisayarınızın ses aygıtının, Windows 8 işletim sistemi ile uyumlu olan güncel sürücüsünü edininiz. Ayrıca, Ses sorunlarını giderme adresindeki belirtilen adımları uygulayın ve sonuca yönelik tarafımıza geri bildirimde bulununuz.

Ses sorunlarını giderme bu yazıya basıtım ama burada yazanlardan hiç bir şey anlamadım.

Open Başlangıç’ı açın  menüsünü açıp Cihaz Yöneticisi'ne girin ve sonuç listesinden seçin. Bunun ardından Ses, video ve oyun kumandaları altında ses kartınızı seçip açın, sekmesini seçin ve Sürücüyü Güncelleştir’i seçin. Windows yeni bir sürücü bulmazsa cihaz üreticisinin web sitesinde bir sürücü arayın ve yönergeleri izleyin.

Bu işe yaramazsa şunu deneyin:

Ses sürücünüzü kaldırma: Cihaz Yöneticisi'ni açın, ses sürücüsüne sağ tıklayın (ya da dokunup bekleyin) ve Kaldır’ı seçin. Cihaz yeniden başlatıldığında Windows sürücüyü yeniden yüklemeyi dener.

Bu işe yaramazsa Windows ile birlikte gelen genel ses sürücüsünü kullanmayı deneyin. Nasıl yapacağınız aşağıda açıklanmaktadır:

Cihaz Yöneticisi'ni açın, ses sürücünüze > Sürücü yazılımını güncelleştir... > Sürücü yazılımı için bilgisayarıma gözat > Bilgisayarımdaki cihaz sürücüleri listesinden seçmeme izin ver'e sağ tıklayın (veya dokunup basılı tutun) ve sonra Yüksek Tanımlı Ses Cihazı’nı seçin, ve sonra seçin ve yönergeleri izleyerek sürücüyü yükleyin.

Bu konnuda acilen bir şey yapılmasını rica ederim...

Teşekkürler..

VE BEN WİNDOWS 8 KULLANIYORUM!!!!!!

Bunu düşünerek yazın!

Continue reading...