Windows 10 Windows 10 Güncellestirme Sorunları (BIOS - sürüm 1903)

• Thread starter Thread starter Aliberk SANDIKÇI
  • Start date Start date
A

Aliberk SANDIKÇI

Merhabalar,

Uzun bir süredir bilgisayarimla sorun yasamaktayim. Son zamanlarda pek bu sorunlara aldirmamis olsam da bilgisayarimin çökmesi ve sifirlamam üzerine -halihazirda yükledigim bir uygulama yokken- sistemimi de güncellemek istedim.

Öncelikle neden Pc'yi sifirladigimi açiklayayim: Bilgisayari açtigimda sadece siyah ekran geliyordu sistem açılmıyordu. Zaten bilgisayarım da yavaştı ve performansı çok düşmüştü ben de sıfırlayayım dedim.

Hp'nin Recovery Manager üzerinden yaptığım sıfırlamadan sonraki sistem yazılımı yüklemesi.

Ayrıca Windows 10, sürüm 1903 özellik güncellemesi sıfırlamadan önce de olmuyordu şu anda da olmuyor:

Sorunları düzelt seçeneğine tıklayınca da böyle bir uyarı geliyor:

Bu uyarının BIOS güncellemesi ile ilgili olduğunu düşünüp

HP Tüketici Dizüstü Bilgisayarlar - BIOS'un (Temel Giriş Çıkış Sistemi) Güncellenmesi | HP® Müşteri Desteği

adresinden yardım aldım ilk 3 yol sorunumu çözmedi 4.sünde ise BitLocker ve antivürüs programını kapatamadığım için herhangi bir şey yapmadım.

Sonuç olarak bilgisayarımın Windows / BIOS sürümünün düşük olduğunu düşünmekteyim. Ama nasıl düzelteceğimi ya da yükselteceğimi bilmiyorum.

EK BİLGİLER:

bilgisayarı her açtığımda karşılaştığım sorun :

Sistem bilgileri:

BIOS sürümü düşük sanırım.

Ayrıca grafiklerden de bilgisayarın eski olduğu anlaşılıyor: .....

Yardımcı olursanız sevinirim

Continue reading...

Back