Windows 10 windows 10 u eleştiriyorum

• Thread starter Thread starter selim56
  • Start date Start date
S

selim56

Merhabalar öncelikle kolay gelsin başarılı çalışmalar dilerim
windows 10 a yeni sistem diyorsunuz ben bir kullanıcı olarak diyemiyorum tek yeni özellik çapraz platform ve dx 12
Ayarlar seçenegi sunuldu denetim masası ile aynı görevi görüyor ve sürekli denetim masasına yönlendiriyor ne anlamı kaldı ayarların.
film ve tv uygulaması ve grove yapıldı media player ile aynı görevi görüyor.
powerşhell ıse geldi power şhell kaldırılmadı
sistemde disk temizleme aracı var app data klsörü ve windows klasörü gereksiz dosya ve boş klasör dolu
cortana dediniz gören cennetlik en kısa zamanda çıkacak cevabı sıktı 1 sene oldu türkçe dil destegi ile beklemedeyiz
edge geldi expelorer kaldırılmadı edge video perfomce ilk versiona göre daha kötü oldu facede bir video oynatıldıgında 2. videoyu oynattıgında
öncekinin durması gerkirken durmuyor sayfa yenileyip duruyor posta uygulamasından metin kopyala yapıştır yaptıgımda google çeviri veya bing çeviri çöküyor
facebook ve twiter uygulamaları ile ugraşılacagına tarayıcıyı geliştirseniz çok daha makbule geçer
teslimi iyileştirme hizmetleri çok güzel fikir ama baya geliştirilmeli örnek vermek gerkirse windows hata verdigi an devreye
girip düzeltmeli veya kullanıcı kendisi yönlendire bilmeli.
kulanıcıların Kişileştirme hakkı 0 tek yapa bildigimiz masa üstü görüntü degiştirme ve başlangıç ve görev çubugunun rengini degiştirme.
Farklı temalar olmalı gerek ses gerek görüntü gerek dosya simgeleri bunlar örnegin performans,romantik veya bilime odaklı temalar olabilir
ve masa üstü sunum destegi gelmeli dışardaki uygulamaya ihtiyaç duymak istemiyoruz.
Bu bir bilgisayar oyun makinası veya telefon degil medya araçları eklenmeli üretmek için degil yapılandıra bilmek için
bunu yapmak için sürekli dışardan uygulama satın almak veya açık konuşiyim uygulamayı cracklamak gerekiyor bizleri buna mecbur bırakmayın. lütfen microsoft
windowsu kullananlar bunu hak ediyor.
Lütfen microsoft yepyeni windows 10 için ve en iyisi için duy bizi.

Continue reading...