Windows 10 Windows 10

• Thread starter Thread starter Slavkic
  • Start date Start date
S

Slavkic

Поштовани,

Молим вас за коментар, објашњење, инструкције и помоћ.

Тачно је 19. децембар 2018. године извршен надзор уређај (рачунара) од сервисера за реинсталацију, односно извршена надоградња оперативног система Виндовс 7 на Виндовс 10.

Одма у по преузимању рачунара нисам био задовољан како је то урађено, с обиром да нису инсталирани сви допунски програми за апликације које сам захтијевао, а уз оперативни систем Виндовс 10, верзија 1511 није инсталиран језички пакет на српском, приказ ОС на српском језику (латиничном или ћириличном писму, све једно само да је радно окружење на српском).

У процедури да сам инсталирам пакет на српском можда сам учинио неку грешку која се сада јавља на екрану и актуелном приоритету обавештења о сталном попуњавању: '' Активирати Виндовс ''. Такво упозренје се врши на панелу Постави за персонализацију, измену или одобравање налога за Виндовс и слично.

Сви моји покушаји да спроведу процедуру активирања ОС Виндовс завршавају се неуспешно, јер овлашћени сервисери кажу да сам пропустио рок од 30 дана за рекламацију, нису ми дали лиценцу а неммам поверења да то поново раде. Нисам у могућности да купим ОС Виндовс 10 нашта ме упућује процедура за активизацију Виндовс ОС.

Велики проблем, је што није инсталиран Микрософт офице са њорд форматом докумената тако тај формат не могу да се обрађују, и да могу да радим и форматирам писање или слагање. Стално се јавља упозорење да Писанка не подржава све функције овог (Ворд) формата докумената, да би се одржао статус можда недостају или да се не приказују.

Молим вас за помоћ и инструкције како да решите све проблеме. Може те ли ми помоћи на дађину након што је инсталиран програм Теам Вивер 14 за приступ растављеној површини са дађинама.

Хвала

Continue reading...